

Gatunek: rzepakowy Pochodzenie: Polska, Warmia Konfekcjonowanie: kremowanie Data wirowania: czerwiec 2023 Dodatek: 4% liofilizowanej czarnej porzeczki |
Zalety: Połączenie właściwości zdrowotnych miodu i czarnej porzeczki Zastosowanie: na kanapki, placuszki |
CECHY FIZYCZNE: Kolor: ciemnoróżowy Konsystencja: kremowa Smak: intensywnie porzeczkowy |
Niezwykłe zestawienie naturalnego suszu owoców czarnej porzeczki z miodem rzepakowym. Kwaśny smak porzeczki przełamuje słodycz miodu, nadając mu osobliwego charakteru, niesamowitego smaku i przepięknego różowego koloru.
Skład:96% miodu rzepakowego, 4% liofilizowanej porzeczki
Wartość energetyczna | 1321kJ/316kCal |
Tłuszcze | <1g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
Węglowodany | 78g |
Cukry | 72g |
Błonnik | <1g |
Białko | <1g |
Sól | <0,1g |
Opis
Specyficzne kody
Zobacz także