Miód z niebieskimi algami
Gatunek: rzepakowy Pochodzenie: Polska, Warmia Konfekcjonowanie: kremowany Data wirowania: czerwiec 2024 Dodatek: 0,02% liofilizowanych alg morskich |
Zalety:Połączenie właściwości zdrowotnych miodu rzepakowego oraz alg niebieskich Zastosowanie: do gofrów, placuszków, kanapek, |
CECHY FIZYCZNE: Kolor: niebieski Konsystencja: kremowa Smak: słodki, typowy dla miodu rzepakowego
|
Miód rzepakowy z algami morskimi to porcja zdrowia dla każdego.
Kolor i smak przyciągają uwagę od pierwszego kontaktu. Jeśli szukasz alternatywy dla klasycznego smaku miodu, a lubisz produkty, które w swoim składzie mają tyle witamin, że nie sposób ich wymienić, to miód z algami jest idealny dla Ciebie.
Skład:99,80% miodu rzepakowego, 0,20% liofilizowanej algi morskiej
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna | 1326kJ/318kCal |
Tłuszcze | <1g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
Węglowodany | 79g |
Cukry | 73g |
Błonnik | <1g |
Białko | <1g |
Sól | <0,1g |
Zobacz także